Vi är Den onda cirkeln

Kontakt

info (snabel) ondacirkeln.se

 

Anna @annabarkpersson

Genusvetarstudent som gillar science fiction, fantasy och våldsporr. Favoritserierna är Spartacus, Orphan Black, Strange Empire och Battlestar Galactica.

Annanstans: Bloggar om litteratur på In Another Library samt Uppsala English Bookshop.

 

Fia

Paperpusher by day, conrunner by night. Exil-norrbottning med smak för tidsresor, robotar och episka historier. Favoriterna är Star Trek, Battlestar Galactica, Buffy, Firefly och Doctor Who. 

Annanstans: Boktimmen

 

Frida @farraw_

Anglofil, japanofil, beteendevetare bokälskare. Kan lika mycket sitta och pyssla i min lägenhet som att ta till motorsågen och yxan för att förse föräldrarna med ved inför vintern i de småländska skogarna. Älskar Firefly, My Neighbour Totoro, Pride & Prejudice.

Medbloggare (eller mer gästbloggare) på: Boktimmen

 

Hanna @oakfairy

Snabbpratande stickare som tycker om att vara entusiastisk. Vill läsa alla böckerna och se alla TV-serierna och bekymrar sig bara ibland för sin brist på högre utbildning. Älskar Babylon 5, Firefly och Marvel Cinematic Universe.

Annanstans: oakfairy.com

 

Maria @vildvittra

Bibliotekarie med för många bloggar. Gillar att fotografera träd och berg. Vill inbilla sig att hon tittar ganska brett, men dras lättast till övernaturligheter och dumaction. Till favoriterna hör Buffy, Battlestar Galactica, Orphan Black och Spartacus.

Annanstans: Tystnad, Vildvittra, Bokbloggar.nu.

 

Nahal @frostuggla

Litteraturvetare och filmentusiast. Gillar genustänk, representation och flådiga actionscener. Tror starkt på att man kan gilla något fastän man sågar det.

Annanstans: The owl and the pussycat.

 

Vill du vet mer om oss? Kolla här.