Lucia = Gästbloggarhelg!

Onda Cirkeln har nu varit i gång i fyra månader, och lyst upp i vardagen med fantastiska tips och roliga inlägg, särskilt för oss medskribenter. Extra kul är det förstås att vi fått så positiv respons från läsare, som kommenterat här och i sociala medier, och själva kommit med intressanta förslag och infallsvinklar. Därför vill vi öppna upp bloggen tillfälligt, och lyfta fram några av läsarnas egna tips!

Lucia-helgen blir därför gästbloggarnas helg!

 

Har du en film eller serie du vill rosa eller såga? Har du trailers du vill diskutera? Är du sugen på att diskutera en kultfilm, men ingen av dina vänner har sett den? Skriv ett inlägg och mejla det till info@ondacirkeln.se senast den 5 december.  Vi läser och lägger upp här på bloggen den 12-13 december. Ordet är fritt*, formen likaså. Välkomna in med era inlägg!

 

 

 

*Vi förbehåller oss så klart rätten att inte publicera kränkningar av olika slag, som sexism, rasism, transfobi, funkofobism och annat som vi anser gå emot bloggens riktlinjer och allmän mänsklig anständighet. Rövhattande undanbedes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *