Sleepy Hollow, you are dead to me.

VAD I HELVETE, SLEEPY?

Alltså nej. Bara nej.

Jag kan inte ens…

NEJ!

Jag är så himla besviken. Och förbluffad. Nej, jag är chockad. Det finns berättargrepp, och sen finns det serier som gräver sin egen grav, och Sleepy Hollow har just gjort det senare. Skaparna har verkligen gått i off the deep end, om de tror att Sleepy Hollows tittare skulle nöja sig med en sån final. De har inte bara skrivit ett snöpligt slut på en säsong som faktiskt kändes som den var på väg mot någonting bra, de har säkerställt att serien inte kommer bli förnyad för en fjärde säsong, vilket innebär att de skrivit ett snöpligt slut på hela historien. Att säga att de gjort fansen besvikna är att underdriva, de har totalt berövat alla tittare på det slut som serien faktiskt förtjänat, och även spenderat tre säsonger med att bädda för.

Tror man att detta är vad fansen ville ha så känner man inte sina fans över huvud taget.

Jag vet inte vad jag kan säga mer, annat än att det var det sämsta slutet jag någonsin sett. Sleepy Hollow förtjänar inte att få en fjärde säsong.

Jag får återkomma med en recap senare, just nu är jag bara förbannad.
What the f*** did I just watch, Sleepy?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *