Trailer för Wonder Woman

I och med att Comic Con i San Diego hölls för några månader fick vi den första trailern för Wonder Woman. Jag gillar inte hur mycket plats Chris Pines Steve Trevor får i trailern (kan den här filmen fokusera på Dianas relationer till andra kvinnor, snälla) eller amazonernas fula ”rustningar” – inte bara är de sexualiserade och opraktiska, utan ser också ut som de plockats från ett av de där dåliga onlinespelen som alltid dyker upp i irriterande pop-up ads snarare än något som producerats för en storfilm med mångmiljonbudget. Dåligt!

Saker jag däremot gillar: musiken, stämningen, att andra världskriget-settingen ser ut att funka förvånansvärt bra och att Diana faktiskt får röra sig och vara expansiv i sina rörelser istället för att bara slåss på det där typiska viset actionhjältinnor ofta får göra för att främst framhäva sina kurvor.

Andra bra nyheter från Comic Con:

Wynonna Earp har blivit förnyad för en andra säsong!

– Kate Cassidy kommer dyka upp i Arrow-universat igenom – precis som Wentworth Miller som Captain Cold och John Barrowman som Malcolm Merlyn (ugh) har hon numera kontrast som ”regular” på alla fyra serierna så hon kommer antagligen dyka upp lite här och var.

1 kommentar

  1. Haha, tänkte ungefär samma saker. Chris Pine = tråk. ”Blåröd superhjälte i andra världskriget” ger lite Captain America-vibbar, men det ser ju bra ut. ;) Och även om jag tycker att det är synd att det inte blev en mer muskulös Wonder Woman, så ser hon ball ut och jag gillar verkligen hur hon rör sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *