Trailersvep: några releaser 2016

Firstly, jag gillade faktiskt Snow White and The Huntsman.
Secondly, Charlize Theron, people.

På bio i Sverige 22 april 2016.

 

Högborna herrar och väna damer, baler, klänningar i muslintyg med hög skärning, höga hattar kombinerat med zombies, blod och våld. Lily James som Elizabeth Bennet, Lena Heady som Lady Catherine de Bourgh, Matt Smith som Collins. Så fel, men ändå så rätt.
Jag förväntar mig att denna ska bli ungefär så dålig som Abraham Lincoln: Vampire Hunter, men vara underhållande pga diskrepansen. Kommer till svensk bio 26 februari 2016.

 

Carter is back! Längt!

3 kommentarer

  1. Jag gillade också Snow White and The Huntsman, trots dess uppenbara manusproblem. Men den där nya … Oj, den ser ut att kunna bli precis hur som helst. Älsk på Charlize Theron, Emily Blunt och Jessica Chastain! Och jag är ju klart för att en långhårig Chris Hemsworth gruffar omkring i skogen etc. Men ändå. Det är rätt mycket b-fantasyvarning på den där trailern. xD

    Känner mig väldigt upprymd just nu, men jag tror inte nödvändigtvis att filmen kommer att vara bra. Mer i facket ”dum underhållning med bra skådisar” och det ju inte fel det heller. ;)

  2. Mmmjoo det är mycket b-filmsvarning över både den trailern och PnP&Zombies. Jag tror vi kommer kunna samla mycket 2016 under etiketten ”dum underhållning med bra skådisar” ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *