Trailersvep!

The X-Files

Ni har väl inte missat att Arkiv X kommer tillbaks till rutan i januari? Det blir en miniserie med sex delar, som kommer sändas i USA start den 24 januari 2016. Dags att poppa champagnen!

Jag är en av dem som kommer ihåg när serien kom till svensk tv i början av nittiotalet, jag satt som klistrad vid rutan från första avsnittet! Sen slukade jag allt jag kunde komma över kring serien; serietidningar, böcker och artiklar. Jag klippte håret och färgade det rött och gick omkring i kavaj som Scully, jag skrev historier om utomjordingar och konspirationer, läste UFO-Sverige-tidningar och hade världens crush på David Duchovny. Needless too say, jag är ett stort fan av Arkiv X.

Förutom Gillian Anderson och David Duchovny så kommer även Annabeth Gish, Mitch Pileggi och William B Davis att medverka. The Lone Gunmen kommer också vara med i ett avsnitt.

 

Marvel’s Jessica Jones

Jag vet inte mycket om Jessica Jones karaktär inom Marvel-universat, men det lilla jag sett i Netflix intro-teaser verkar intressant. Det kommer utspela sig i Hell’s Kitchen och handla om Jessica Jones, en före detta superhjälte som har lagt sin cape på hyllan och istället jobbar som privatdetektiv. Krysten Ritter (från Veronica Mars) och David Tennant är med (YAY, the Doctor!), och detta ger mig bra vibrationer, för att parafrasera en svensk sångerska.

För tre dar sen kom ytterligare en teasertrailer ut som osar kaxighet och skinn på näsan. Netflix släpper hela säsong 1 på Netflix den 20 november. Jag vet inte vad resten av Onda Cirkeln kommer göra, men något säger mig att det blir en maratonhelg med en del twitter-diskussioner med start fredag den 20:e november. AM I RITE!?

5 kommentarer

  1. Vet typ inget om Jessica Jones, men blev ju väldigt nyfiken nu. Man kan sälja på mig nästan vad som helst med den låten. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *