Tre bra grejer

Mina senaste inlägg har mest varit negativa och fokuserat på grejer jag ogillat och igår såg jag dessutom äntligen Jurassic World som mest var en klumpig besvikelse, så jag tänkte att det var dags med en sammanställning av en hög grejer som är allmänt squee-worthy:

1. Nya Ghostbusters-bilder

ghostbusters1

ghostbusters2

Så snygga posters! Jag må gnälla högt och länge om hur tråkigt det är att det mesta som görs nu är reboots och remakes, men det finns ju ändå en del guldkorn i nostalgihetsen.

2. Teaser för Orphan Black säsong 4


Ja, okej, det är ett femton sekunder långt klipp av ett öga, men den karaktäristiska musiken och löftet om en djupdykning i Neolution i nästa säsong gör mig ändå väldigt förväntansfull. Att säsongen dessutom utlovats innefatta en ny klon och en hel del svar på klonmysteriet gör ju inte saken sämre. Är det april snart?

3. Ali Liebert i Legends of Tomorrow

Jag har ju bestämt mig för att inte ha några förväntningar (annat än möjligtvis negativa sådana) på Legends of Tomorrow, men det börjar blir svårare och svårare. Häromdagen kom nyheten att Ali Liebert (Bomb Girls, Strange Empire, Lost Girl) kommer att spela Sara Lances kärleksintresse i åtminstone ett avsnitt i första säsongen. Ungefär samtidigt släpptes också en ny trailer som får serien att faktiskt framstå som rätt goofy och kul. Fan.

3 kommentarer

  1. Alltså, porträtt-affischerna från nya Ghostbusters! Vill ju typ rama in de och ha på väggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *